♥VIP's Blog♥: July 2010 <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7830240532275576651\x26blogName\x3d%E2%99%A5VIP\x27s+Blog%E2%99%A5\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://vipsprivateproperty.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://vipsprivateproperty.blogspot.com/\x26vt\x3d-1904170062632044397', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥Best View♥
Click to go HOME!

Vip's Private Property ♥♥♥
Come in the evening, come in the morning, Come when expected, come without warning; Thousands of welcomes you'll find here before you, And the oftener you come, the more I'll adore you.
-Irish Ryhme-


Lots of things go unquestioned. Lots of things unanswered. Some feelings are burried alive. Some are born dead. "THIS IS LIFE"


"HURT me with the TRUE, but NEVER EVER comfort me with a LIE"

The longer you stay Single, the longer you become a public temptation and a potential threat to other's relationships! =p


enjoy reading my blog guys! and do come again for the next post! n i promise u the better post next time u visit again! c(=


♥Vip's Visitors♥
staring at me! *blush*
♥The Princess♥
hye, im the owner of the blog. just call my nick VIP. ^_^ Writing blog is one of my fav inda free time, and also visiting some of the cool blogs! just for inspiring myself. so be aware if im walking on your blog, i stalk coz i care! ngeh ngeh ngeh..

♥Current Status♥
lalala~ hari2 blogging! ^_^

♥Vip's archives♥
January 2010 February 2010 March 2010 April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 December 2010 January 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 January 2012 February 2012 April 2012

♥Vip's follower♥


Graduation~♥
Working Life~♥
Insya'Allah 1 DAY~♥
♥Vip's links♥
made by Leelou made by Leelou made by Leelou
♥Vip Luv them!♥
=andthenameisyanie.blogspot.com=

=azyreiza.blogspot.com=

=bnsyg-stories.blogspot.com=

=cektipah.blogspot.com=

=jiwahatihijau.blogspot.com=

=khadijahkhamis.blogspot.com=

=meilao9789.blogspot.com=

=mizasaki.blogspot.com=

=sekadarhiasan.blogspot.com=

♥Vip's Music♥


♥Click Click!♥
♥Live Traffic♥
Last Call! Last Call!
Thursday, July 29, 2010, 10:26:00 PM

hye awak! adik manis, abang ensem! ari ni ida nk lelong somethin, sure awak berminat. this product memang tak ade kt market, hanya dari ida je awak bule dapat. awak nk taw ape? barang baek punyer..! haha! ida nak jual eye bag ida. ade sape sape tak nak beli? please la beli, ida da tak larat da nak bawak eye bag ni ke mane2. ngee~ hemmm ida pon tak taw la kenape bagaimane ape punca ida bule ade eye bag ni. huhu, kadang2 jealous tengok mata orang laen yang chantek2 and tak de masalah eye bag ni (at least ar kn..) mungkin da naseb ida sebegini agak nye... (T_T) ahaks! tapi cik cte ida ni tak pernah kenal erti giving up! as a prove, ida telah pon membeli garnier light roll-on, sebagai salah satu ikhtiar untuk mengatasi masalah yang dihadapi bertahun2 oleh cik ida sendiri. ida baru beli tadi, haha criter beriyer macam da lame pakai je. tapi tak pe la kan, nampak la efforts kat situ.. hehehehehe :D








ok itew ade 'bag' so what? korag ade ke? :P

ok bermula pada malam ini ida berjanji sambil angkat 3 jari tangan kanan ni, akan memakai garnier yer. sebut btul2 kawan2 "garnier". setiap malam nonstop! and kite lihat keberkesanan nye after 2 weeks later! heee cant wait! hope theres a miracle! :) oh yer, tadi ida puase sunat and ganti. ida nak lak riak kjap tunjuk ida makan ape tadi mase buka. hahaha![evil laugh da kuar, tak pe da buke.. so bule riak2! ;) ] ida berbuka puase di D'Arab Cafe dekat area bawah uma sewa ida jerk. uma sewa ida kat pusat komersial sec 7 shah alam selangor, ok kawan2. ida makan tak abes tadi, sebab memang banyak giler kowt. haha! so enjoy! c u guys on the next post! Muax~



Kabsah Chicken and Bavaria Peach! :D
To be continued...

Labels: ,

Tolong Ingatkan Aku.
Tuesday, July 27, 2010, 9:50:00 PM
Jangan disusun kata-kata penamat
Jangan disebut baris ayat keramat
Biar lenyap diserap sunyi
Biar senyap yang tak menyepi

Tolong ingatkan aku
Kisah kau tersedar
Dengan saku penyeluk masa

Mari patahkan papan markah lama
Mari padamkan buku tiga lima
Biar luka sembuh sendiri
Biar lupa dimakan hari

Tolong ingatkan aku
Kisah kau tersedar
Dengan saku penyeluk masa
Kau dampingi aku
Setiap detik jantungku berdetak
Setiap nota jiwaku berlagu-lagu

Bila marah merasuk minda
Kecewa menyelubungi jiwa
Aku lupa

Tolong ingatkan aku
Kisah ku tersedar
Dengan kasih memeluk rasa
Ku teringatkanmu
Setiap detik jantungku berdetak
Setiap nota jiwaku berlagu-lagu

Tolong ingatkan aku kisah kita
Tolong ingatkan aku
Kisah ku tersedar
Dengan kasih memeluk rasa

Tolong ingatkan aku
Kisah kita

ok tak de ape2 special entry sangat untuk malam ni, ida saje nk post lirik lagu Ana Raffali ni, sweet & nice to listen to. ida suke.. klik link kt bawah ni ok kalau nak download & dengar full lagu ni. ok daa! :)
Ana Raffali - Tolong Ingatkan Aku.mp3

Labels:

FRIEND Abuse??
Thursday, July 22, 2010, 9:38:00 PM
beauty in the morning,beast in the evening!:D
ya allah, nak tercabut kaki ida..! huh! nak taw knpe? ish ish ish.. panjang crite nye, ida pendek kan la ok? hahaha! ida kne dera ngan bdak2 ni.. huuuhuuu ;( sdih ni... lalalala~ tgk pic kt atas tu, [disebabkan muke tak brape nak chantek, so ida set size paling the small one!] berpeluh2 ida exercise pas alek class strategic MGT td. nk taw knp? tny lar kt bdak2 ni..... ooh yerk! tu lar baju baru yg ida mksud kn kt post sblum ni.. chantek tak baju cap POLO tu? ngee~Googly Eyes
emorticon ni melambangkn emosi mereka2 ni..lalala~
sepanjang ida study kt uitm s.alam ni, tak pernah ag ida bwat bnd ni. so akhir nye last semester study ida "berjaye bwat ngn terpakse". huhu, nak taw tak kwan2 blogger.. tadi ida berjalan kaki dari fac bisnes smpai parking krete kt pdang kwad kaki. nak tercabut kaki ida ni, huhu kalau pakai sandle tak pe la lagi kan. ni ida pkai "KASUT TUMIT TINGGI" kowt! aduss trime kasih pada kwan2 ida ni yang membuat kan mimpi ngeri menjadi nyata! huahuahua. pasni agak2 nak exercise lagi kt fac, bagi taw awal2 ok? so ida bule prepare sport shoes, tak de la kaki ida injured nanti. [mood : gedikss giler yang amat! masya allah!] ok la tu jerk post utk malam ni, laen kali ida tulis lagi ok? nak bace buku, sok ade quiz project MGT! aduss tak stat ape2 lagi ni.. MUAX~Lips

Labels:

***aja wa aja***
, 8:35:00 PM
gurls day out! hehe, semlm ida dpt "jemputan khas" dari housmet a.k.a cik ita, utk menonton wayang bersama. ngee~ ida sebenarnye da lme giler tak tengok wayang, so dengan hati yang terbuka ida menerima jemputan itu..! [mempraktikan bahasa melayu sebagai bahasa pengantar] :)) nak  taw ida tgk cter ape? tgk la poster kt sblah ni... :P


movie ni ok la, tak banyak sgt scene yang terkejut2. takde la seram sgt, huhu. so org2 yang penakot mcm ida ni [uppss! kantoi lak!] bule lagi lar tgk cter ni.. hehehe.. out of 5, ida bagi 3.5 jerk ok la kn..! hehe, so after movies cuci2 mata jap.. aduhhhh sale!! ida telah mendermakan sdikit dwet kt POLO sbb die telah menawan hati ida utk membeli belah.. [aduuss abes dwet gue lorh... ngeeee] nnt next post ida tnjuk pic ida ngn baju baru k? hahaha. and then slpas cuci2 mata, pwot pon da bunyik2 lalala, kami mencarik larr port yg strategik utk mengisi perut yg terluang ini.. [ape punye ayat daa~]



menu ida: thai bbq chicken noodle and guava de soursop
billz & jannah.. ibarat meehoon dan tomyam, tdak dpt dipisahkan~

ida and cik ita~ wit a hungry face, even if they serve elephant we CAN eat ALL OF IT!!
 p/s : ok la, itu saje.. just ade nk bg advice ckit ni, jgn terlalu brani mncuba sesuatu yang baru or luar biasa. kelak kamu yg merana! [sbb ida mkn mee thai tu tak abes! wekkkkk!] :D

Labels:

tq Ajeem!! :))
Thursday, July 8, 2010, 10:52:00 PM
hye gurls! [sbb post ni pasal gurls kn, guys klu nk bace pon bule gak sibok2.. :P] haha, ari ni ida puasa sunat and also puasa ganti skali. letih gak ar kan sbb shah alam ni panas, tak mcm kt jhor hujan jerk. [alamak jgn mara yer org s.a, hukhuk] "hah?? cik ida baru nk ganti puasa? ish..ish.. pe lar!" tak de lar, ida awal2 ari tu ida da abes ganti puasa da. ni saje jerk nk top up mane yg patut. ihik! tak salah kan? dpt pahala and bule diet jgak, walau pon org ckp ida tak gemox ida still nk gak diet. huhu. nak gak rase mcm ane feel org yg tengah on diet. :P abes clas ptg [tak de clas pon lecturer tak dtg, HEAVEN!], alek uma pastu relax n prepare for the magrib prayer. buka puase mkn roti cicah sardin jer, credit to husmet ku Ajeem yg wat kn. hehe. "ckit ida mkn? cukup ke tu?" haha. sbb pastu ida ade "date" kt KFC Sec7. hahaha. picture2 ni telah di edit siap2 oleh ida utk tatapan sume. hehehe. Enjoy! 
 Crap Hitting The Fan
Tags : Bill, Jannah, Ajeem, Ita & Zurin
kecoh kfc tu td bdak2 ni bwat, dah lar duduk kat dpan2 kaunter sbb da tak de seat laen da. tapi ade kiteorg kisah?! hahaha. owh yer lupe lak, tadi kiteorg berbuka puasa kt kfc sbb husmet ku yang baek hati lagi dermawan iaitu cik Ajeem blanjek kiteorang combo family fiesta! haha. thanx ek Ajeem, nnt belanje ag ogayh? [bodek bodek lalala~] byk kali ida type name Ajeem ni, siap kaler2 OREN ag haha :P. full giler ida tadi, rase mcm menyesal lak sbb ida ade beli Zinger combo gak tadi. tak taw bile nak makan. emmm wat sahur esok lar! haha. ok lar guys n gurls, thats ol for tonite. ida nak smbung dgr husmet2 karok kt dalam bilik ni. huhu, bubuy! Muax~
  Sweetheart

Labels: ,

LoL at Messi! :D
Tuesday, July 6, 2010, 7:22:00 PM

hahaha so awesome! football mad nation!
so enjoy guys!
Gas

Labels:

im luvin IT! ♥
Sunday, July 4, 2010, 10:10:00 PM
hye guys! huhu. i hv a good news as well as bad news. :P the good news is, ida da wat rmbut da. hikhikhik. nk tgk tak nk tgk tak?  pic sblah ni lar.. hah cam ne? ok tak ok tak? cumil tak? hihihihi, thnx to my sayang!! muax muax! luv u cik mei lao! :)) ida wat rmbut last friday, sorg2 jerk g salun. huhu. abes tu my girls sume jauh, bff pon same jauh gak. terpakse lah gagah kn diri kalau nk cntik kan.. wee~~

n also, i got a new choo..! haha brangan jerk nk pkai choo, tnggu la ida da keje nnt k. :P ida beli kasut baru jerk td. ida ske sbb kasut wedges tu polka dot. pink lak tu! haha, first time kot ida dpt beli kasut polka dot! tu yg ske sgt2 tu. hihihi. beli kt summit kt jusco tebrau, pon pg shopping sorg2 td. huhu lonely me. :( tp tak kisah lar, jnj da dpt kasut. so it worth it! lalala~~

ok lar, stop cter besh. now bad news lak. actually xde lar bad sgt saje wat gimick kit, huhu. ida da smpai s.alam da kul7 pm td, esok da stat clas. blurr monday, tak suke ari isnin! class cmfirm full! huhu. ish ida ni! semangat ckit nak stat sem baru! :) hope tomorow would be just fine. chaiyok chaiyok! u go gurl!!

Labels:

10 skill Memujuk Paling Romantik..!!
Thursday, July 1, 2010, 5:47:00 PM
dh lame ida tak post pasal facts kn? so kali ni nk share ckit yg ida bace dr magazine, penting taw skill2 ni. utk yg tak reti memujok tu bule la bace ekh, senang nnt kalau gf/bf merajuk dah taw ape yg bule u guys buat. to my luvly SYG, bace k! :P

1. letakkan note 'I Love U' kt atas meja mkn ketika kamu dan c dia mkn bersama. mungkin ia hanya sekeping kertas, tp ia mampu membuat c dia tersenyum kembali kerana makna di sebalik kertas tu ckup membuatkan hatinya *berbunga2*
2. sent email pd c dia yg berisi sebuah puisi cinta! c dia pasti terharu apabila membace bait2 puisi tersebut krn tak sangka begitu besar cinta mu padanya.
3. kirim kan kad ucapan cinta pd c dia. hari2 lg baek, sbb lg romatis. c dia yg merajuk pst akn kembali sjuk melihat kamu yg tak pernah giveup. 
4. kirim kn bunga dgn note2 cinta. wee~~
5. senaraikn sbb2 kamu menyintai nya dan kemudian serah kn pada c dia. c dia pst sedar bhw walaupon kalian berselisih fhm, tp hakikat nya kalian saling memerlukan satu same laen.
6. luangkn mase khusus hny utk kamu berdua, dan pd saat inilah kamu meluahkn perasaan kamu pd nya. kata kn pd nya, kamu juga manusia biasa yg byk kekurangan dan maaf kn lah kesalahan yg dilakukan.
7. biar pon suara kamu sumbang, namun tak salah kamu menyanyikan lagu cinta utk nya. pst c dia terhibur dan terpujuk dgn gelagat kamu.
8. cubalah mengambil hati nya dgn memasak makanan kegemarannya. tentu slepas c dia merasa makanan tersebut, segala yg terbuku d hati nya akan hilang.
9. saat bertemu dgn nya, berikan senyuman yg palinngggg manis dan tatap mata nya sedalam2 nya. pst c dia cair melihat mu nnt.
10. last but not least, jika kamu dan c dia terpisah jauh. lakukan kunjungan kejutan. c dia pasti trharu melihat pengorbanan kamu yg dtg beribu2 batu semata2 utk memujok nya. [*paling ida ske*]

Labels:

Long Time No C.....!!
, 4:42:00 PM
   tengok title jerk mst u guys da bule agak ida nk cter ape post kali ni. hikhik :) first of all, round applause to the most popular social network nowadays none other than FACEBOOK! [smbil tepuk tangan lame2..] haha. ye lar kn FB ni byk berjase pada ida taw, dia dah 'memperketemukan' ida ngn geng2 lame yg lost contact. huhu. tqvm FB! ida ade jmpe ngn geng2 bas sek, uppss.. eh bkn la, geng mase sek rendah and menengah. hihihi laen btul muke masing, ade yang da hensem, ade yg da cun melecun, ade yg da kawen [ida bile la ekh.. hurmm laammbbaatttt ag la!] mcm2 ade lar. huhu. bile lame tak jumpe, mule la masing2 ckp muke dah laen. yg paling syok tu, siap ckp ag, 
"ida ko wat plastic surgery ke? tan sri sponsor? kalau ko dlu cun mcm ni, comfirm ramai usha!"
   ida yerk kan jerk sume tu, people changing guys not excluding me. hihihi. tapi ida mmg mengaku gak la, ida mmg paling byk berubah. Extreme Make Over la ala2 gitu, huhu. bile org ckp2 mcm tu, tibe2 ida trase bangga lak [kembang kempis jap.. lalala] ye lar, dulu mse time ida nerd huh! tak de sape pon yg nk pandang. skang baru nk bkak mata sampai terkluar! hahaha. jus joke guys, pape pon korang ida sayang sgt2 and rindu jgak. thanx for the sweet memories that u all giving me during primary and secondary school! damn i appreciate that! kalau  tak de korang so tak de la memory kan? :) 
   tapi yang tak best nya la kan, ade gak mmbe baek ida ckp ida sombong lagi2 dah ade bf skang. yeke ida sombong?? hurmm.. ida mintak maaf, ida pon manusia biase yg wat salah gak. kalau ade yg ida trlepas pandang ida mintak maap k? :(( emmm ida tak jadi pg salun ari ni. sbb ade sedare meninggal dunia pg td, innalilah wainna ilaihi rajiun~ so my program will be postpone until tomoro. hehe. but stil x taw ag nk wat style mcm ane. [blurr~~ T_T] ok lar, tu jerk ida nk cter kali ni. tak bule mengadap blog ni lame2. coz ade org nga tunggu ida~ ngeee... mst dia bising lambat msg. hikhikhik. muaxx~~

pic pas alek melawat td. hee~~

Labels: ,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...