♥VIP's Blog♥: August 2010 <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7830240532275576651\x26blogName\x3d%E2%99%A5VIP\x27s+Blog%E2%99%A5\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://vipsprivateproperty.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://vipsprivateproperty.blogspot.com/\x26vt\x3d-1904170062632044397', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥Best View♥
Click to go HOME!

Vip's Private Property ♥♥♥
Come in the evening, come in the morning, Come when expected, come without warning; Thousands of welcomes you'll find here before you, And the oftener you come, the more I'll adore you.
-Irish Ryhme-


Lots of things go unquestioned. Lots of things unanswered. Some feelings are burried alive. Some are born dead. "THIS IS LIFE"


"HURT me with the TRUE, but NEVER EVER comfort me with a LIE"

The longer you stay Single, the longer you become a public temptation and a potential threat to other's relationships! =p


enjoy reading my blog guys! and do come again for the next post! n i promise u the better post next time u visit again! c(=


♥Vip's Visitors♥
staring at me! *blush*
♥The Princess♥
hye, im the owner of the blog. just call my nick VIP. ^_^ Writing blog is one of my fav inda free time, and also visiting some of the cool blogs! just for inspiring myself. so be aware if im walking on your blog, i stalk coz i care! ngeh ngeh ngeh..

♥Current Status♥
lalala~ hari2 blogging! ^_^

♥Vip's archives♥
January 2010 February 2010 March 2010 April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 December 2010 January 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 January 2012 February 2012 April 2012

♥Vip's follower♥


Graduation~♥
Working Life~♥
Insya'Allah 1 DAY~♥
♥Vip's links♥
made by Leelou made by Leelou made by Leelou
♥Vip Luv them!♥
=andthenameisyanie.blogspot.com=

=azyreiza.blogspot.com=

=bnsyg-stories.blogspot.com=

=cektipah.blogspot.com=

=jiwahatihijau.blogspot.com=

=khadijahkhamis.blogspot.com=

=meilao9789.blogspot.com=

=mizasaki.blogspot.com=

=sekadarhiasan.blogspot.com=

♥Vip's Music♥


♥Click Click!♥
♥Live Traffic♥
Epi Indie Day!
Tuesday, August 31, 2010, 12:49:00 PM
Honestly, I'm not that patriotic. but after watching this vid, it makes me feel proud to be Malaysian. i love u Malaysia! epi 53rd bday!!! ^.^

Labels:

.Losing Grip.
Monday, August 30, 2010, 10:50:00 PM
tangisan dapat mengurangkan kesakitan di dalam. FULL STOP.

Cry
by Rihanna

I'm not the type to get my heart broken, im not the type to get upset and cry
cause i'll never leave my heart open never hurts me to say goodbye
relationships dont get deep to me never got that whole enough thing
and someone can say they love me truly but at the time it didn't mean a thing


my mind is gone im spinning round and deep inside my tears i'll drown
i'm losing grip what's happening i stray from love this is how i feel
this time was different felt like I was just a victim
and it cut me like a knife when you walked outta my life
now i'm in this condition and I've got all the symptoms
of a girl with a broken heart but no matter
what you'll never see me cry


did it happen when we first kissed cause it's hurting me to let it go
maybe cause we spend so much time and I know that it's no more
I shoulda never let you hold me baby maybe why im sad to see us apart
I didnt give it to you on purpose gotta figure out how you stole my heart
how did I get here with you i'll never know
and never meant to let it get so personal
and after all I tried to do to stay away from loving you
i'm broken hearted i can let you know
and i wont let it show, you wont see me cry


this time was different felt like I was just a victim
and it cut me like a knife when you walked outta my life
now i'm in this condition and I've got all the symptoms
of a girl with a broken heart but no matter
what you'll never see me cry, all my life

Labels:

Ooh TIDAK!
Sunday, August 29, 2010, 6:24:00 PM
-di pantai Sg Nibong-


hari ni cik writer demam. aduss ta suke nyer =.=, da lame ta kene demam. bile da kene, ase lemah semacam jek. tapi ta pe la, sakit kan mengurangkan dosa. insya allah! :) cik writer baru sampai s.alam dalam kul 4 lebih tadi, nak taw cik writer pegi mane weekend ni?? SABAK BERNAM! weee.. under program "Kasih Sayang 1 Malaysia". cik writer dpat family angkat taw, wow! satu experience yg ta dapat cik writer lupe kan sampai bile2. kepada Hj Dahli dan Hjh Samiah sekeluarga, trime kasih di atas ke alu-aluan kalian sekeluarga menyambut kedatangan cik writer dari 27/8 hingga 29/8. thnx u so much! mereka sangat2 baek pada cik writer, ta terbalas rasenye budi2 mereka sume. mane ta nye, mase nak alek s.alam hari ni macam2 cik writer dapat dari family angkat ni. terharu sangat2, walaupon sekejap tapi kemesraan tu memang amat terase. *touching kit* insya allah kalau ade masa terluang, cik writer akan datang alek ke kg Sg Nibong and melawat mak and ayah di sane. :) huhu, ok la enough for this entry, cik writer kan demam ta larat nak citer panjang lebar sangat. lagipon nak siap2 nak kuar sebab nak pegi berbuka puase di JM Briyani ni. hehehe. ok daa!

Labels: ,

+An Eve wif Dato' K+
Tuesday, August 24, 2010, 6:16:00 PM
dalam bus otw ke klia. *peace!* sbnarnye ida antara percaye and ta percaye kenape ida bule terpilih untuk berbuka puase free at hotel hari tu. ta paham ape2, maen ikot jerk. janji name ade kat list, ok dah! naek bus jalan! hahahaha! [ape2 jerk ida ni.] T_T
cik ct'e wif cik purity green. ahaks! kami berdua telah berjaya tuang clas kul 4! iaitu clas t****, da taw diam2 suda..shhhh! :P
before buka puasa. while waiting for the time, and the arrival of datuk. snap snap snap! :)
**a rose for u**
ni keadaan sebelum berbuka. cik writer tak amek pic after berbuka sbb keadaan tak mengizinkan. ida duk semeja ngan student2 uitm yang laen, ade yg dari AD, EE and etc. dieorang pon sporting! ade cenderamata untuk kami untuk dibawa balik pada malam itu, ta laen ta bukan kue raye! ta bukak lagi, takot ta sempat sampai raye jerk. =.=
desertlicious! ni adalah opening appetizer kami,sgt sedap and sweet! ida mkan banyak gilew* haha. makan kue2, kek2, makan nasik briyani, makan laksa joho. dush! amek ko!  :D
"semua makanan ida da rase, bunga ni sedap ta ekh?" agaga~ ni muke kekenyangan selepas melantak sume section yang ade dalam hall tu. huru hara kit, but still maintain ok. :P

bersama Dato' Seri Khalid. thnx dato' blnje kami mkn! baru ida paham kenape majlis ni diadekan. rupa2 nye, dato' seri nak kumpulkan anak-anak dari parlimen kawasan pasir gudang. and nak berbuka puase and beramah mesra. now i got it! :)
before naek bus, amek pic dulu larh. sweet memory ramadhan 1431h. heee.... ^.^

Majlis Berbuka Puasa bersama YB Dato' Seri Mohamed Khaled Nordin
Location : Pan Pacific KLIA
Time : 6-9pm
Date : 23rd Aug 2010

Labels:

mirror,mirror,mirror
Saturday, August 21, 2010, 11:03:00 PM
*hungry face* geram tgk bdak kecik tu, selambe mkn dpn aku. ish! bule lak die men2 acah fish & chip die at aku! :@
ida was here, so wht? back off! amacam? atut ta klu ida mara? hehe. *ta de motif langsung* :P
''chermin, chermin.. sape kah wanita yg terchantek kt rasamas ari ni? hah? saye ke yang kua at chermin tuh? it cant be true!'' :P
sgt ske pic above!♥♥

*cik raff yang sedang sibuk di talian*
*aja wa aja*




story from the pic, hehe. ari ni ida berbuka puase bersame ngn cik ajar n cik raff at Rasamas sec 7. ida mlas la nk ltak pic banyak banyak, nanti u all jemu lak nak skrol ke bawah. [sebenarnye memang ta banyak pic pown, malas nak snap. otak fikir na makan je.lalala] hikhikhik. so those are some pics yang sempat ida edit mengikut creativiti ida sendiri. ^.^ memang ske edit2 pic, tapi xde la plak berangan nk jadi editor hehe. just yang biase2 je bule la. ok la tu~ pas makan kenyang at Rasamas, pegi wat exercise kaki at Jakel s.alam. ida memang salute abes la kt staff  & boss die skali. memang peramah gilew* sampai ida & cik ajar naek segan nak berwindow shopping at situ rase macam diri ni kerabat di raja, ye la ke mane mane mesti ade orang eskot! ahaks! ta sampai brape minit masuk jakel, terus cepat cepat out. ta tahan! ta salah nak jadi mesra pelanggan, tapi jangan la sampai bwat pelanggan tu naek meluat nk beli. pesanan ringkas dari cik ct'e aka ida. hehe, abes berwindow shopping at jakel kami terus menaiki kereta JJE 4505. tanpa pengetahuan dari writer sendiri, rupa rupanya cik raff ade agenda tersendiri pada malam ini. iaitu mencari kedai Honey Honey Grill! pusing punye pusing, sesat punye sesat akhir nya sampai! da jumpe terus pusing alek, haha! ta de keje kan kami ni? then kami pon pulang la ke ruma masing2.  the end. ok la, thats ol for tonite, later ida post ag. daa! :)

Labels: , ,

-pesanan ringkas-
Sunday, August 15, 2010, 5:42:00 PM

SELAMAT BERBUKA PUASA 

BAGI SELURUH UMAT ISLAM, 

TIDAK KIRE DI MANE JUA ANDA BERADA!

 Eating Pizza

Labels:

salam ramadhan 1431h
Wednesday, August 11, 2010, 8:14:00 PM
salam sume. [baek ckit bulan puase kn? :P] huhu. so sori da lame tak upda8 blog, rindu kat korag!! wee~ hehe gedik giler masya allah! hahaha. ida baru lepas berbuka puase tadi bersame2 dengan husmet. ooh yer tak yer gak, "SELAMAT BERPUASA!" agak tertinggal keretapi ckit wish ida ni, tapi tak pe la kan. janji ida wish kat korang gak. tadi beli makan berbuka kat kedai ayam dara, dapat air free. alhamdulilah rezki bulan puase~ hehe, ida nak crite benda laen sebenar2 nye. ari sabtu lepas 7hb Ogos [agak da berlapok kit ar citer ni, huhu] ida alek johor sebab ade kenduri arwah. kenduri nye lepas maghrib, alhamdulilah segala nyer berjalan lancar. and then pagi ahad 8hb Ogos, ida and family pergi ke tanah perkuburan. melawat rumah abah, dah sebulan lebih abah meninggal kan kami sekeluarga. ida rindu kat abah sangat2. bila ida tengok kat tanah yang masih merah air mata ni tibe2 mengalir deras. hurmmm... semoga abah tenang di sane, amiiiinn..... mak ade citer, mase ida kecik2 dulu, abah pernah tanya ida. ida nak jage abah tak mase abah saket nanti? ida cakap, ida tak nak jage abah. mak cakap mase tu ida kecik lagi dan tak paham ape2 yang ida cakap. walhal akhirnye, ida jage jgak abah sampai akhir hayat die....... ;(

ok lar, enough sad story for tonite. hehe, pagi tadi clas PD memang happening! group ida nyer topic pasal communication, so kiteorg berlakon ala2 macam dalam rancangan Malaysia Top Host! haha! memang besh amat! thanx kat ahli group ida and also the audience yang memang sporting abes! tq so much guys! dak B memang havoc giler vavi!! :D

Labels: ,

♥FRIENDs♥
Sunday, August 1, 2010, 9:28:00 PM
salam, hye! gd evening every ONE! the first entry for this month! hee~ =) wow! the clock is running too fast! sampai ida tak sedar da hampir separuh da tahun 2010 ni! in other words, da nak abes da ida stdy utk degree ni. am i ready for it? whether i like it or not, i must go to through all of it. to LORD, help me to cope with everything.. amiinn... huhu, ok lar tamo lar emo sangat. nak hepi jek malam ni. hehe. just wanna share some of the pics during Team Building yesterday. memang sangat best 4 me, even ade lar ckit2 benda yang emmm u know wut i mean! :P but overall memang havoc!

otw pegi..
dak2 B yg bess giler vavi! =D
smile to the camera gurl! =)
guys u r amazing! honest*
nga rajen edit2 pic.heee~
going home. bye!


tengah edit2 picture ni. tibe2 lak jadi sayu.. ye lar sebab ni la team building yg terakhir kiteorg. no more after this, so ade gak some clasmet ida yg tak dpt datang. sdih sangat2, tak dapat nak enjoy aktiviti macam ni together gether ag. hurmmm. =( ape2 pon, korang frens ida yang paling mantap! ida  takkan lupe kan korang smpai bile2! Sumpah! Keep in touch k! =))

Labels: ,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...