♥VIP's Blog♥: October 2010 <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7830240532275576651\x26blogName\x3d%E2%99%A5VIP\x27s+Blog%E2%99%A5\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://vipsprivateproperty.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://vipsprivateproperty.blogspot.com/\x26vt\x3d-1904170062632044397', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥Best View♥
Click to go HOME!

Vip's Private Property ♥♥♥
Come in the evening, come in the morning, Come when expected, come without warning; Thousands of welcomes you'll find here before you, And the oftener you come, the more I'll adore you.
-Irish Ryhme-


Lots of things go unquestioned. Lots of things unanswered. Some feelings are burried alive. Some are born dead. "THIS IS LIFE"


"HURT me with the TRUE, but NEVER EVER comfort me with a LIE"

The longer you stay Single, the longer you become a public temptation and a potential threat to other's relationships! =p


enjoy reading my blog guys! and do come again for the next post! n i promise u the better post next time u visit again! c(=


♥Vip's Visitors♥
staring at me! *blush*
♥The Princess♥
hye, im the owner of the blog. just call my nick VIP. ^_^ Writing blog is one of my fav inda free time, and also visiting some of the cool blogs! just for inspiring myself. so be aware if im walking on your blog, i stalk coz i care! ngeh ngeh ngeh..

♥Current Status♥
lalala~ hari2 blogging! ^_^

♥Vip's archives♥
January 2010 February 2010 March 2010 April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 December 2010 January 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 January 2012 February 2012 April 2012

♥Vip's follower♥


Graduation~♥
Working Life~♥
Insya'Allah 1 DAY~♥
♥Vip's links♥
made by Leelou made by Leelou made by Leelou
♥Vip Luv them!♥
=andthenameisyanie.blogspot.com=

=azyreiza.blogspot.com=

=bnsyg-stories.blogspot.com=

=cektipah.blogspot.com=

=jiwahatihijau.blogspot.com=

=khadijahkhamis.blogspot.com=

=meilao9789.blogspot.com=

=mizasaki.blogspot.com=

=sekadarhiasan.blogspot.com=

♥Vip's Music♥


♥Click Click!♥
♥Live Traffic♥
Manusia Paling BZ di Dunia!
Friday, October 29, 2010, 2:14:00 PM

Im busy busy busy with final exam now!
maaf sebab blog agak tak terurus skang.
nanti pas final exam cik Vip update balek..
wiwiwiwiwi~

Labels:

Roti Canai and Kuah Dal
Saturday, October 23, 2010, 11:09:00 AM

erkkk!! starts ur day wit roti canai and kuah dal. fuhh! Cool  kenyang giler cik vip ni. hehe. tu yg bule post blog pagi2 ni. hehe. pas perot kenyangn sedikit muncet Devil , cik vip pon melakukan aktivit fevret nye iaitu "Facebooking". hehe, cik vip ni memang FB addicter. memang tak bule tak, setiap hari mesti nak tengok perkembangan terbaru dekat page fb beliau ni. huhu. Lips Are Sealed 
then tiba-tiba, cik vip terpandang satu post dari myMetro. agak menakutkan Shocked  jugak la berita die, pasal remaja maut sebab berebut siaran tv. aik? makin ganas dunia skang ni kan? nak taw lebih lanjut, bule lar tekan link ni:
Maut berebut siaran TV 
atit mata ni. Crying 
huish.. ngeri kan anak2 generasi sekarang? kepada keluarga mangsa yang terlibat, cik vip mengucapkan takziah dan semoga roh nya dicucuri rahmat Frown . dan pesanan kepada semua ibu bapa, didik la dan jaga la anak2 anda dengan sebaik2 nya. kita selalukan dengar pepatah ni? "anak-anak adalah kain putih, ibu bapa lah yang akan mencoraknya" Thumbs Up . so parents out there, take this story as a lesson. anak-anak adalah harta yang paling berharga, hargai nya sebelum ia hilang dari pandangan mata.
ok itu sahaja berita hari ini, hikhik. skema Nerd  lak kan dia ni?   emm.. cik vip tak brape shat, dari semalam lagi sakit mata. aduss. da jdik 'Chinese Look" da cik vip ni Embarrassed . huuuuhuuu~ kawan2 doakan cik vip shat2 cepat ok? da lar 1st paper ari selase ni. upps! dats it! nak sambung mentelaah ok? daa~~ Blow Kiss


Labels:

Tapi..
Thursday, October 21, 2010, 6:26:00 PM

sye sedih. =.=
berlaku lagi perkara yg tak diharapkan berlaku.
arguing for the same reason each time.
sye yg tak faham kerjaya die,
sye yg manje terlebih,
sye yg terlalu sensitif.
sye taw sye tak sempurna.
tp bkn kah bila kita dah mencintai seseorang,
bermakna kita akan menerima sume buruk baik diri nya?
kalau sye tak faham kerjaya die, tu memang kelemahan sye.
tapi.. sye tak pernah berhenti mencuba untuk memahami.
kalau sye manje terlebih, tu memang sikap anak bongsu dalam family.
tapi.. sye dah cuba belajar berdikari untuk long distance relationship ni.
kalau sye terlalu sensitif, tu memang dah jadi sifat semulajadi seorang perempuan.
tapi.. sensitif sye sebab sye terlalu menghargai insan yang bergelar lelaki.
sye mintak maaf sbb sye memang tak pernah sempurna.
dan tak kan pernah sempurna di mata awak.
itu juga satu kesilapan sye....





Labels:

Go Go PINK!
Tuesday, October 19, 2010, 6:24:00 PM
salam! hye kawan2 blogger! Blow Kiss  wahh cik vip kembali lagi lar dengan post baru untuk hari ini. hehe, rajin plak kan die skag post blog? almaklumam la, tadi last class untuk cik vip untuk sepanjang pengajian sarjana muda beliau. sedih~ huhuhuhuhu. tapi tanak lar nanges dulu, tunggu da btul2 berpisah nanti, baru cik vip akan nanges sepenuh hati.. ngee~ Lips Are Sealed 
ok la, korang da pon bace kan title post ni? haa sempena bulan kesedaran cancer payudara or "Breast Cancer Awareness Month", cik vip pon nak gak crite sikit2 ape yang cik vip taw pasal bulan ni. tak susah nak carik maklumat psal breast cancer ni, ye lar kan da ade jalur lebar? hikhikhik Smile . ok lar, kat cni cik vip ade list kan beberapa soalan umum yang sering ditanya oleh wanita2 di luar sane mengenai breast cancer ni. Rolling Eyes 
*kat cni soalan jerk, jawapan nye cik vip da link kan dengan malaysia.answer.yahoo.com/*

1. How does breast cancer develop in women and what are the preventive measures for it?
2. What are the symptoms of breast cancer and what are the consequences?
3.  What kind of tests or examinations should be done for breast cancer?
4. Is it true that deodorants can cause breast cancer in women? 
5. Are there any Ayurvedic treatments for breast cancer? 
6. How exactly does breast feeding lower the risk of breast cancer? 
 I may have breast cancer, what questions should I ask my doctor? Nerd 

haa.. how was it? ok ta maklumat yang cik vip bagi ni? ckup ta menjawab soalan2 kawan2? hehehe, cik vip menyokong dengan sepenuh2 nya [chewahh~~] kempen ini, sebab masih ramai kaum hawa yang tak ambil kisah mengenai kanser yang memusnahkan 10.4% wanita di seluruh dunia dan ranking kelima kematian yang disebabkan kanser. semua orang terlibat, termasuk kaum adam sendiri kerana mungkin anda tak berisiko tinggi untuk mendapat kanser ini. tetapi, kakak, adik perempuan, isteri, ibu atau sesesiapa saje orang yang anda sayang berisiko tinggi untuk menghidapinya. so people! lets GO PINK this month! wee~  Flowers
 Heart Beat pinky me Heart Beat 

Labels:

MONOPOLY TERMAHAL Di DUNIA!
Monday, October 18, 2010, 1:49:00 PM
pernah tak korang main monopoly? mesti korang teringat kan duit2 palsu dalam monopoly tu kan, yang boleh membuatkan korang jadi jutawan dalam sekelip mata! dulu mase zaman budak2 ske gak maen monopoly ni, hahaha. ok la kat cni cik vip nak share kisah benar pasal game monopoly ni. hikhikhik..

set monopoly diatas dianggarkan bernilai $ 2juta oleh Wall St. dan telah diiktirafkan sebagai set monopoly termalal di dunia. set monopoly yang custom-made ini telah direka oleh seorang jeweller dari San Fransisco bernama Sydney Mobell. Mobell mendapat idea untuk mereka set ini pada tahun 1980 selepas beliau mendengar mengenai sebuah pertandingan Monopoly di London. Hanya memerlukan masa setahun untuk menyiapkan set istimewa ini, dan ia hanya pernah dimainkan sekali, dalam sebuah pameran antara Mobell dan bekas Perdana Menteri British Edward Heath. 

kenape set Monopoli ini mahal sangat? ia terbuat daripada emas 18 karat sebagai permulaan, dengan papan permainan yang dihiasi dengan 165 permata. Dua biji dadu yang bernilai $ 10,000 (kalau jual comfirm da bule kawen..wiwiwiwi), dan 42 berlian untuk number di setiap dadu tersebut. 

menurut Mabell juga, set ini hanya ditayangkan untuk pameran sahaja, dan bukan untuk dijual. hehe, so orang2 kaya kat luar sane yang suke main monopoly ini, jangan la bermimpi nak beli set ni. sebab Mabell tanak jual pon! hikhikhik. ok dats all~ bye!

Labels:

Love & Relationship Survey
, 10:58:00 AM

Cik Vip da jwb da survey ni, so its ur turn guys! Once you want to answer this survey, delete the answers and type in your own answers. Pass the fun! Tongue Out  Lol  Perplexed   

PAST 
* When was your first boyfriend/girlfriend?
- september 2007
* Who was it?
- T
* Who gave you your first kiss?
- Mak n Abah Thumbs Up 
* Have you ever fallen in love?
- yup!
* If so, with who?
- Of coz my bf now! wiwiwiwi~ Heart Eyes 
* Have you ever broken anyone's heart?
- yup..but i have to..
* Do you get along with any ex-boyfriends/girlfriends?
- ta pnah dah, menghormati yang sekarang. nnt ape dia pk.
* Do you have feelings for any ex-boyfriends/girlfriend at this current time?
- erkk! no more! Do Not Enter 
* Do they know how you feel?
- They should know and some have move on..[meaning have new relationship]
* How long was your longest relationship?
- 6-10 month Sick 
* How short was your shortest relationship?
- 1 month
* Has anyone told you they wanted to marry you?
- yeah..beautiful liar~ i never ever want to see that bulls**t anymore! Mad 
* Have you ever cried over a girl/boy?
- yes~ Crying 
* Who was the last person you went on a date with?
- cik BF sye~

PRESENT
* Are you currently single or taken?
- TAKEN [hikhikhik] Blinking Heart 
* If you are taken, by who?
-  Raining Hearts Meor Ridzuan M.Sharif Raining Hearts 
* If you are taken, are you in love?
- im deeply falling in love wit that guy! Puckering Smile 
* If you are single, do you want to find love?
- if i single, i wont find love. bcoz love will find me.. Girl Winking 
* What are three things you look for in a relationship that are important?
-  Changing Color Heart trust..honest..longlasting Changing Color Heart 
* If you still have feelings for any exes, would you try and get them back?
- NO!!
* What attracts you to the opposite sex?
- his smile maybe~ love to look his white teeth.. haha! Flirty Wink 
* What is more important? Looks or Personality?
- personality come 1st..
* Which would you prefer? True Love or $10 Billion?
- 10billion! Diamond Ring  i wana be a billionaire so fucking bad.. hahaha! after i got that money, i'll share wit my Love ones!
* If your boyfriend/girlfriend cheated on you, would you take them back?
- NO n never!hahaha
* Do you still love any of your exes?
- NO! why u keep asking the same question??? Frown 
* If you could go on a date with anyone, who would it be?
- cik Bf sye la, rindu die ngangat! Xoxo 
* Why?
- sebab dah chenta~
* If you are single and saw an ex out with another boy/girl, what would you do?
- "hye, nice gf. another victim?" [hahaha evil laugh Devil ]  
* Do your parents have a big say as to who you date?
- yes! mereka pesan Secret , cari orang jauh2.

ENDING QUESTIONS
* If your ex said they don't want to be with you, what would you say?
- do i look like i care???
* Do you dislike anyone close to your exes or crushes? Why?
- lantak dieorg lar.. Thumbs Down 
* If there was one thing you could say to the one you love, what would it be?
- i hate u coz I LUVE U MEOR RIDZUAN! I Love You Morph

Labels: , ,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...