♥VIP's Blog♥: December 2010 <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7830240532275576651\x26blogName\x3d%E2%99%A5VIP\x27s+Blog%E2%99%A5\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://vipsprivateproperty.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://vipsprivateproperty.blogspot.com/\x26vt\x3d-1904170062632044397', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥Best View♥
Click to go HOME!

Vip's Private Property ♥♥♥
Come in the evening, come in the morning, Come when expected, come without warning; Thousands of welcomes you'll find here before you, And the oftener you come, the more I'll adore you.
-Irish Ryhme-


Lots of things go unquestioned. Lots of things unanswered. Some feelings are burried alive. Some are born dead. "THIS IS LIFE"


"HURT me with the TRUE, but NEVER EVER comfort me with a LIE"

The longer you stay Single, the longer you become a public temptation and a potential threat to other's relationships! =p


enjoy reading my blog guys! and do come again for the next post! n i promise u the better post next time u visit again! c(=


♥Vip's Visitors♥
staring at me! *blush*
♥The Princess♥
hye, im the owner of the blog. just call my nick VIP. ^_^ Writing blog is one of my fav inda free time, and also visiting some of the cool blogs! just for inspiring myself. so be aware if im walking on your blog, i stalk coz i care! ngeh ngeh ngeh..

♥Current Status♥
lalala~ hari2 blogging! ^_^

♥Vip's archives♥
January 2010 February 2010 March 2010 April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 December 2010 January 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 January 2012 February 2012 April 2012

♥Vip's follower♥


Graduation~♥
Working Life~♥
Insya'Allah 1 DAY~♥
♥Vip's links♥
made by Leelou made by Leelou made by Leelou
♥Vip Luv them!♥
=andthenameisyanie.blogspot.com=

=azyreiza.blogspot.com=

=bnsyg-stories.blogspot.com=

=cektipah.blogspot.com=

=jiwahatihijau.blogspot.com=

=khadijahkhamis.blogspot.com=

=meilao9789.blogspot.com=

=mizasaki.blogspot.com=

=sekadarhiasan.blogspot.com=

♥Vip's Music♥


♥Click Click!♥
♥Live Traffic♥
MAHA'10
Tuesday, December 7, 2010, 2:19:00 AM
salam! hye all gd morning! hehe. :) cik vip ni terjage dari tdo daa~ da terjage, trus ta bule tdo. so ta bule tdo, kite blogging lar. kn kn? sementara ada mase free ni, bole la post blog. :P post pagi2 bute ni, cik vip nak share some of my photos during d last day of MAHA 2010. cik vip pegi MAHA dari kul11am sampai kul6pm, mmang lame sbab plus dgn cik vip salah naek bus/trem, sesat dan sebagainya. naseb baek la MAHA ni just 2 thun sekali jerk. balik sakit kaki & smpai skag pon still rase saket ag, huhu.. :P

mase otw nak masuk MAHA. fuhh bosan giler, ramai giler orang nak pegi MAHA sampai jam jln. "best ke MAHA tu?", terdetik di hati cik vip. :P

pose pose! yang sbenar benarnye, muke cik vip dlm pic ni muke tahan panas. dah berpeluh2 dah tu, tu yang duk relax jap kt tangga rumah ngeri2 kt situ. T.T

anak2 itik yang cumil! ish! tibe2 tengok pic sendiri, muka mcm itik lak~ T.T

org biasa..basikal tua.. lalala~ rase mcm nak pinjam basikal ni, bawak jalan2 dlm MAHA ni. ta de la pnat sgt jalan kaki. huhu :P

orang yg bertanggungjawab membawa cik vip sampai ke MAHA dengan jayanye~ trime ksih kpd cik raf yang mengejut cik vip bangun pagi2, sbb nak pegi MAHA ni. :P

haha! pic ni ta de motif~ just nak wat muke jakun nampak lembu yg kecik & cumil sgt!


2 pic flora yg mempunyai nama yg sgt menarik! huhu. agak2 nye kn, mcam mane la pkok ni dapat name ea? kedua2 jenis pokok ni bagus untuk tenaga batin especially for the ladies. wahh! :D

nothing much to say, but overall MAHA 2010 was a successful event and had achieved their objectives. wahh gitu. just ade lar beberapa masalah 'kecil' sdikit, biase lar tu kan event2 besar mcm ni mesti ade gak yg tak perfect. next time nak pegi lagi ke ta? emmm kalau ade sape2 ajak cik vip, bule jgak~ hikhikhik. ok that's all, bye!

Labels: ,

Hello! Im CSE traniee!
Sunday, December 5, 2010, 12:49:00 AM
salam, selamat malam geng2 blogger! such a long long time ago, cik vip ta update blog. busy lar konon2 nye, haha! layan kan jerk dia ni. so, hows ur life guys?? is it fun or is it bored lately? hurmm, u all jwab lar dalam hati ok? :P so proceed wit my agenda tonite, cik vip just nak tnjuk beberapa pic mase 1st day cik vip lapor diri di ERL company, skema gitu... haha! so, skrol down for more ok? :)

on 29th nov 2010, cik vip bersame rakan sepejabat nye cik raf melapor diri sebagai trainee di ERL company. kiteorg bertolak awal sikit sebab nak naek ktm dr s.alam. kalau naek ktm tu, paham2 jerk la keadaannya kn? fuhh! memang mencabar btul 1st week ni. sampai2 kt kl central jerk, keadaan cik vip agak2 huru hara. hilang sume keanggunan ku! T_T

biase lar kan, pegi mane2 company kat dunia ni pon. benda ni mesti wajib ade. briefing about company, shareholder, services provided n etc. huhu. briefing ni giler penting, tapi cik vip ta mampu nak paham sume sebab mata ni banyak sgt setan bergayut. ngeh ngeh ngeh.. :p

haa ini lah dia tempat CSE traniee. tempat cik vip berkarya and mengeluarkan bakat2 terpendam cik vip slame ni. mase2 cik vip mula dapat meja ni, giler "tersusun" and "kemas". so untuk membuktikan cik vip ni gadis melayu [hakhakhak], so kemas kena lar sendiri meja itu. :p

pass log in and log off. jangan pandang pada luaran, tapi pandang pada dalaman. chewwahh! haha! pass ni memang ta brape nak cun, tapi function dia memang terbaek dari ladang wok! nak taw pe function dia? Private and confidential lorh plak. :D

and lastly, the owner of this blog and also know as the CSE traniee. hehe, muke kerek cikit sbab nak wat2 muke bahagia dah keje. [padahal tak pon... tanak keje bule ta?] cik vip doakan pada sume traniee2 macam cik vip, success mengharungi internship ni sampai habes. special dedicated to my luvely class mates! go baby go!

ok lar, cik vip rase tu jerk untuk malam ni. mungkin lepas ni, cik vip jarang sangat2 update blog. tapi itu tak bermakna cik vip melupakan geng2 blogger ni. u all tetap di hati ku~ hehe.. gd nite and muaxxx!

Labels:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...