♥VIP's Blog♥: June 2010 <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7830240532275576651\x26blogName\x3d%E2%99%A5VIP\x27s+Blog%E2%99%A5\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://vipsprivateproperty.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://vipsprivateproperty.blogspot.com/\x26vt\x3d-1904170062632044397', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥Best View♥
Click to go HOME!

Vip's Private Property ♥♥♥
Come in the evening, come in the morning, Come when expected, come without warning; Thousands of welcomes you'll find here before you, And the oftener you come, the more I'll adore you.
-Irish Ryhme-


Lots of things go unquestioned. Lots of things unanswered. Some feelings are burried alive. Some are born dead. "THIS IS LIFE"


"HURT me with the TRUE, but NEVER EVER comfort me with a LIE"

The longer you stay Single, the longer you become a public temptation and a potential threat to other's relationships! =p


enjoy reading my blog guys! and do come again for the next post! n i promise u the better post next time u visit again! c(=


♥Vip's Visitors♥
staring at me! *blush*
♥The Princess♥
hye, im the owner of the blog. just call my nick VIP. ^_^ Writing blog is one of my fav inda free time, and also visiting some of the cool blogs! just for inspiring myself. so be aware if im walking on your blog, i stalk coz i care! ngeh ngeh ngeh..

♥Current Status♥
lalala~ hari2 blogging! ^_^

♥Vip's archives♥
January 2010 February 2010 March 2010 April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 December 2010 January 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 January 2012 February 2012 April 2012

♥Vip's follower♥


Graduation~♥
Working Life~♥
Insya'Allah 1 DAY~♥
♥Vip's links♥
made by Leelou made by Leelou made by Leelou
♥Vip Luv them!♥
=andthenameisyanie.blogspot.com=

=azyreiza.blogspot.com=

=bnsyg-stories.blogspot.com=

=cektipah.blogspot.com=

=jiwahatihijau.blogspot.com=

=khadijahkhamis.blogspot.com=

=meilao9789.blogspot.com=

=mizasaki.blogspot.com=

=sekadarhiasan.blogspot.com=

♥Vip's Music♥


♥Click Click!♥
♥Live Traffic♥
end of june.. ngee~~
Wednesday, June 30, 2010, 4:16:00 PM
wahh ari ni da 30hb jun..! da nk abes da cuti sem ida, huhu. rase mcm tak saba nk start sem bru, dah senior kowt. haha naek ni part 5 dah ida. wahh skejap tul mase berlalu, rase mcm bru jerk reg kt DSB. taw taw je da part 5 da, pastu sem dpan da start internship, aduii nk praktikal kt mne ni..? huhu.. any ideas guys? nk wat kt jb ke kt s.alam? hurmm.. kne crik awl2 ni kalau tak abes ar kelam kabut. huhu.. [smbil gsok2 mata yg gatal ni..O_o] ida alek naek kete, as usual wit my car mate raf n ajar. hehehe. ari ahad grak sh.alm, here we come!! :P

huhu, esok program ida adalah... teettt! pg salun..!! yeah!! hehe, nk pg wat treatment rambut. cian mahkota ida ni, cuti sem ni dia agak terbiar ckit. [al maklumla bz amek short course kt HSA.. lalala~]  hehe. nk wat style cmne ea? ida ingt nk highlight kit [agak2 mak bising tak ekh?] hihihi. tgk la mcm mane nanti tak de idea ar nk wat rmbut mcm ane, da lar pergi sorg2 esok. klu ade cik tipah ku cyg, besh gak bule makcek tu bg idea2 yg bernas ckit. [bernas la kdang2..huhu] tbe2 rindu lak kt gemok aku sorg ni..uppss! jgn mara cik tipah, cyggggg ko..!! huhu. nnt ade mase kite jmpe ea, nk ajak ko jmpe ngn my SAYANG skag. huhu. dulu kn tak pernah ade rhsia antara kite.. hikhikhik. and aku pon nk jmpe ngn adik ipar aku yg baru, hehe :P hope ko epi slalu ekh syg, do the things u love to do.. [ spt dgr lagu heavy metal, make up, karok, berjimba, lalalala~] =)


alarhh ujan lak kt sni skang ni, [mst cik mei lao ni nyanyi lagu rindu ni.. lalala] huhu. hope esok pnas larh ea, susah nk merayap kalau ujan2 ni. klu naek krete tak pe lar, ni naek bus. lagi pon esok nk wat rmbut, abes lar rmbut i kalau kne ujan nnt. hukhukhuk. ok la ida nk smbung tgk cter korea. hahaha. daaa.. muaxx~ oh lupe lak, epi bday suraya mahmood a.k.a mak ji! haha da tue da ko..! :))

Labels: , ,

'Silent'
Monday, June 28, 2010, 12:14:00 PM

suasana yg sunyi, senyap, kosong, dan sume la yg same wktu dgn nya. mane tak nye, kakak n abg2 da alek ke uma masing2. so anak2 sedare pon xde la, tu yg sunyi tu. tnggal la ida, mak n mak long kt uma ni. bile da sunyi ni, mula la teringat kenangan2 manis kt uma ni, huhu. sedih jerk ble difikir kn alek lagi2 kenangan bersama arwah lar yg paling tak bule dilupakan.. baju2 dia, ubat2 dia, bnd yg slalu dia buat tiap kali kt uma. hurmmm...... yg paling ida rindu kn adalah suara nya. kali terakhir ida dgr suara arwah, pd cuti mid term aritu. mse tu arwah sihat ag lar, gelak tawa, senyuman sume ida rindu.. ya Allah tempatkn dia dlm kalangan org yg kau kasihi ya Allah. amiin.. yg tinggal mst trus kn hidup, ida still ade tanggung jwab ag yg perlu dipikul. keluarga mengharap sgt ida dpt mmberi kesenangan pd mak., insya allah ida jnj ida akn wat yg terbaek, doakn ida n restui perjuangan ida.. aminnn... cuti sem pon da nk abes, huhu tp ida rase cuti kali ni sgt puas. sbb ida dpt jage arwah smpai akhir hayat nya. ok la, xde pape lg.. last but not lease, alfatihah utk arwah abah~~

Labels: ,

pergi.........
Sunday, June 27, 2010, 11:10:00 AM
22th june 2010 - trikh keramat yg ida tak kn lupa kn smpai bile2. 4 hari slpas mymbut bday ke 22 thn, 2 hari slpas Hari Bapa, seorang insan yang sgt2 berharga dlm hidup ida telah pergi utk selama2 nya. Gapar Bin Mustafar a.k.a abah ida, telah menghembus kn nafas terakhir nya pd jam 7.10pm di wad Dahlia 3, HSA JB. sprti terhenti jntung seketika bile melihat abah pejam mata utk selamanya dan tak kan kembali lg. terlalu berat ujian dari NYA utk ida trima kali ini.. tp DIA lbih menyayangi abah dan lebih berhak. abah dh menanggung sakit trlalu lama. biar lah abah pergi dgn aman.. semoga abah ditempat kn dlm kalangan org yg soleh. trime kasih abah utk segala nya.. KAKAK SAYANG ABAH SGT2.. alfatihah utk abah.... amiinnn... :((

" puan ni isteri cik Gapar n adik ni anak nya yerk? bule ke kaunter jap? sye ade perkara nk bg tahu. sye Dr R, sye harap puan bule trime ape yg akan sye bg thu.. jntung pkcik suda berhenti, kalau kami bantu sekalipon tak bule nk buat ape2.. dia da bertahan terlalu lama utk melihat anak2 dan isteri nya, biar lah dia pergi dgn aman.. puan bule bg thu waris.. tu saje puan, takziah.. "

Labels: , ,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...