♥VIP's Blog♥: September 2010 <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7830240532275576651\x26blogName\x3d%E2%99%A5VIP\x27s+Blog%E2%99%A5\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://vipsprivateproperty.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://vipsprivateproperty.blogspot.com/\x26vt\x3d-1904170062632044397', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥Best View♥
Click to go HOME!

Vip's Private Property ♥♥♥
Come in the evening, come in the morning, Come when expected, come without warning; Thousands of welcomes you'll find here before you, And the oftener you come, the more I'll adore you.
-Irish Ryhme-


Lots of things go unquestioned. Lots of things unanswered. Some feelings are burried alive. Some are born dead. "THIS IS LIFE"


"HURT me with the TRUE, but NEVER EVER comfort me with a LIE"

The longer you stay Single, the longer you become a public temptation and a potential threat to other's relationships! =p


enjoy reading my blog guys! and do come again for the next post! n i promise u the better post next time u visit again! c(=


♥Vip's Visitors♥
staring at me! *blush*
♥The Princess♥
hye, im the owner of the blog. just call my nick VIP. ^_^ Writing blog is one of my fav inda free time, and also visiting some of the cool blogs! just for inspiring myself. so be aware if im walking on your blog, i stalk coz i care! ngeh ngeh ngeh..

♥Current Status♥
lalala~ hari2 blogging! ^_^

♥Vip's archives♥
January 2010 February 2010 March 2010 April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 December 2010 January 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 January 2012 February 2012 April 2012

♥Vip's follower♥


Graduation~♥
Working Life~♥
Insya'Allah 1 DAY~♥
♥Vip's links♥
made by Leelou made by Leelou made by Leelou
♥Vip Luv them!♥
=andthenameisyanie.blogspot.com=

=azyreiza.blogspot.com=

=bnsyg-stories.blogspot.com=

=cektipah.blogspot.com=

=jiwahatihijau.blogspot.com=

=khadijahkhamis.blogspot.com=

=meilao9789.blogspot.com=

=mizasaki.blogspot.com=

=sekadarhiasan.blogspot.com=

♥Vip's Music♥


♥Click Click!♥
♥Live Traffic♥
Google 12th years!
Monday, September 27, 2010, 9:53:00 PM

cik vip adalah peminat Google search engine TEGAR! haha, wahh baru cik vip taw hari ni pon bday Google yang ke12 same lar dengan bday sayang cik Vip! wee~ nak nyanyi gak la, 

"Hepi bday to U,
Hepi bday to U,
Hepi bday to GOOGLE!
Hepi bday to U"

Kisses

keep on success and be the best search engine in the world! I ♥ u GOOGLE!

Labels:

Midnite at High Hills
Sunday, September 26, 2010, 9:56:00 PM




hye back! wahh da lame ta update blog, banyak busy lar skang. busy dengan assignment, test, presentation dan open haus...[rezeki ade di mane-mane] last friday, cik vip akhir nye berjaye meluangkan mase yang terluang di jusco bukit tinggi untuk menonton Magika. hehe, da lame seh ta tengok wayang. cik vip bersame rakan2 nye yang gedik2 telah membeli tiket pada jam 11.30pm a.k.a midnite lar tu! haha. overall crite muzikal terbaru dari KRU ni best la, bule wat cik vip dan rakan2 gelak sakan malam tu. hehe. standing ovation la untuk KRU ok? actually sebelum tengok wayang tu, cik vip pegi open haus kt kg jawa. sangat2 kenyang, huhu naseb baek ta tido kt wayang tu. :)









bergamba selepas abes movie. biase la tu kan? ;  from rite, raf, ajar, nina n deja.

say cheese! :D ; from left vip, raf, nina n deja.
p/s : cik vip sedang menunggu ketibaan hari esok yang teristimewa! wee~Hugs And Kisses

Labels: ,

SENYUM,tak perlu kata apa-apa
Friday, September 24, 2010, 6:58:00 PM
*senyum + peace*


"Kacak luar kacak dalam 
Kacak dengar sini 
Kalau saya senyum
Awak mesti senyum sekali
Kalau kita senyum
Semua orang berjangkit
Bila semua orang senyum
Dunia tiada penyakit"



a brand new song from Malique feat Najwa entitled Senyum. Vip sangat suke wit all of its lyrics, coz lagu ni bile dengar boleh buat kite rase rileks and SENYUM of coz! first time Vip dengar lagu ni mase on the way nak balik dari class wit my girls, on air kt PANAS FM. hikhikhik. Vip ade add link if korunk berminat nak download and listen to this song. so enjoy! ٩(●̮̮̃•̃)۶






Labels: ,

=16/9/2010=
Friday, September 17, 2010, 8:30:00 PM
K.A.M.I. versi K.A.A.  Goofy 

Min, Oye, Bat, Pedong, Margono, Am, Wawan n Emet(mne?) Hmm 

Umi, Yan, Qila, Nadia, Fyda, Ipah n Me.

 Raining Hearts dis photo! me look taller!
 
Date : as u seen at the top of this post (the title of cuz!)
Time : am to pm (cant give the exact time, bcoz the gathering is out of control)
Place : around JB (some in Jusco, ZZ restaurant, Danga City Mall & Tampoi)
Comments : (i) ok the gathering is done, although not all that are coming on dat day. but i tot overall its enough to make some noise. haha!
(ii) so sorry bcoz the gathering is out of control. (admin is not perfect...)
(iii) hope to do it again in the future, wit another admin of the event! huh!
(iv) I LUV U GUYS!!! thnx 4 all ur supports and commitments to make dis happens!

 
Thank You

Labels: , ,

wut do u think?
Tuesday, September 14, 2010, 2:24:00 PM

new page layout again! haha! ta taw la kenape, sejak due menjak ni cik writer rajen sangat tukar layout. may be sebab ta dapat ag yang idaman kalbu kot. haha! just need ur opinions, ok ta layout yang baru ni? [p/s: ooh yer, hari ni sayang saye ilang tibe2. bule tolong cari kan ta? dari pagi tadi sayang saye senyap je.] =(

tgk btul2 ok. bukak mata besau2 mcm ni. ngee~

Labels:

Epi Eid Mubarak! :)
Friday, September 10, 2010, 1:47:00 PM
family potrait'10
Jika jiwa sebening air, maka jangan keruhkan.Hot Head
Jika hati seputih awan, jangan mendungkan. 
Mari kita lengkapi kemenangan dengan saling memaafkan.Apology
Mohon keikhlasan untuk memaafkan segala kesalahan yang pernah saya lakukan.
Salam Lebaran 1431H.
Ikhlas dari Siti Sharidah Gapar dan keluarga. Rolly 2

Labels:

Homiee....♥
Tuesday, September 7, 2010, 4:05:00 PM

nothing much dat i could say in dis post! just i wanna tell u dat "Im Back Home!" my short holidays just started yesterday. and i cant wait to celebrate this coming eid mubarak! yippiee~
Have A Nice Day
*p/s: upps got to go, many thing have to be done today wif my mumy! daa~*

Labels:

jangan bace!!
Friday, September 3, 2010, 2:25:00 AM
hye guys! selamat pagi and selamat bersahur pd yg berpuasa untuk hari ini. hehe, post kali ni mengenai 5 benda yang cik writer akan buat bila die sedang bersedih, mara, kecewa dan sebagainya. maaf la, sejak dua menjak tiga menjak  ni, cik writer selalu post pasal crite sedih. nak wat cam ne, memang nga bersedih pon skang ni Tears. atas sebab apa, biar lah menjadi rahsie pada cik writer sendiri.ok proceed  wit the 5 things!

1. cry me a river
sudah semestinya bile cik writer nga sedih ini lah benda pertama yang cik writer akan buat. sangat suke wat benda ni [yeke?]. orang kate, menangis jangan simpan2, luah kan je. sebab makin disimpan makin sakit kt dalam tu. bile da sakit kt dalam tu, hah paham2 je la sendiri ok? cik writer bukan jenis yang cepat menangis [keras hati la konon2 nye], tapi bile da stat menangis alamat nye banjir la pusat komersial sec 7 nanti. haha!


2. sleeping beauty
the next step [chewah..!] cik writer akan  buat adalah tido! actually kalau ta sedih pon cik writer suke tido [kihkihkhih], tapi bile nga sedih lagi2 cik writer suke tido. even ta mengantok sekalipon, cik writer pakse gak mata ni supaya pejam and tido. haha! pelik tapi benar, sebab dengan tido kite akan lupe seketika masalah yang kite ade. so bile bangun nanti cik writer bole la berfikir secara rasional, dan carik jalan penyelesaian untuk masalah yang dihadapi [ok la tu kan...].


3. listen to the music
music adalah salah satu therapy yang amat berkesan bagi cik writer bile die sedang sedih atau marah. music melambangkan jiwa kita, so bile cik writer nga sedih cik writer akan cri lagu2 yang hepi or fun untuk menghiburkan hati yang sedang lara ni seperti lagu nasyid ke, lagu raye ke, lagu ramadhan ke dan sebagainya [alhamdulilah sejuk perut mak mengandungkan anak macam cik writer ni kan?].


4. photo album
ni pon cik writer suke buat bile nga sedih or merindui seseorang [ehem..ehem..]. cik writer suke tengok picture2 ta kire la di dalam album or kt dalam lappy, yang penting bile tengok picture2 ni cik writer akan tersenyum sorang2 and teringat kenangan di setiap picture yang ade tu. walau cik writer nga marah tahap ape sekali pon, tetapi bile teringat balik kenangan manis bersama si dia, sedikit demi sedikit rasa marah tu akan hilang. hurmm... >.<


5. no handphone please!
last but not lease [ade banyak lagi yang suke buat, tapi cukup lar 5 jer ok?], cik writer akan menjauhkan diri dari hp sejauh yang bule [hahaha!]. cik writer lebih suke bersendirian kalau time2 nga bad mood ni and ta nak diganggu. ye lar, jangan sekali kali simbah minyak di api yang marak kan? kalau da marah sangat2, cik writer akan off sume hp yang ade. da jdik satu tabiat buruk cik writer bile nga marah or sedih, dan tak dinafikan cik writer memang jenis yang suke pendam masalah sorang2. [no more sharing is caring]


Coffee Drinkerok la, enough for this post. da pukul brape da ni. time to get some rest.  last shoutout for the blogger yang still online, "TIDO TIDO LA JAP LAGI NAK SAHUR PLAK!" ahaks! selamat berpuase sume! daa~

Labels:

hilang RM30 ku... =.='
Wednesday, September 1, 2010, 4:57:00 PM
*muke kegembiraan yang amat sangat*


ni la yang terjadi apabila cik writer terpisah untuk jangka mase yang sangat lame dengan kad matrik nye. ahaks!^.^kad matrik adalah sesuatu yang amat berharga bagi insan yang bergelar pelajar atau pon mahasiswa tidak kire di mane institusi pon anda berada [mukadimah ringkas dari cik writer hikhik..]. Fyi, kad matrik cik writer telah hilang pd 18 Aug 2010 bersamaan dengan hari Khamis, 9 Ramadhan 1431h. tiade sebarang kesan atau cap jari yang ditemui semasa kejadian, jadi cik writer telah mengambil langkah drastik iaitu... "bwat kad matrik baru le jawabnye..", berkate cik writer kepada kawan2 nye. -the end- >.<

Labels:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...