♥VIP's Blog♥: 10 skill Memujuk Paling Romantik..!! <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7830240532275576651\x26blogName\x3d%E2%99%A5VIP\x27s+Blog%E2%99%A5\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://vipsprivateproperty.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://vipsprivateproperty.blogspot.com/\x26vt\x3d-1904170062632044397', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥Best View♥
Click to go HOME!

Vip's Private Property ♥♥♥
Come in the evening, come in the morning, Come when expected, come without warning; Thousands of welcomes you'll find here before you, And the oftener you come, the more I'll adore you.
-Irish Ryhme-


Lots of things go unquestioned. Lots of things unanswered. Some feelings are burried alive. Some are born dead. "THIS IS LIFE"


"HURT me with the TRUE, but NEVER EVER comfort me with a LIE"

The longer you stay Single, the longer you become a public temptation and a potential threat to other's relationships! =p


enjoy reading my blog guys! and do come again for the next post! n i promise u the better post next time u visit again! c(=


♥Vip's Visitors♥
staring at me! *blush*
♥The Princess♥
hye, im the owner of the blog. just call my nick VIP. ^_^ Writing blog is one of my fav inda free time, and also visiting some of the cool blogs! just for inspiring myself. so be aware if im walking on your blog, i stalk coz i care! ngeh ngeh ngeh..

♥Current Status♥
lalala~ hari2 blogging! ^_^

♥Vip's archives♥
January 2010 February 2010 March 2010 April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 December 2010 January 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 January 2012 February 2012 April 2012

♥Vip's follower♥


Graduation~♥
Working Life~♥
Insya'Allah 1 DAY~♥
♥Vip's links♥
made by Leelou made by Leelou made by Leelou
♥Vip Luv them!♥
=andthenameisyanie.blogspot.com=

=azyreiza.blogspot.com=

=bnsyg-stories.blogspot.com=

=cektipah.blogspot.com=

=jiwahatihijau.blogspot.com=

=khadijahkhamis.blogspot.com=

=meilao9789.blogspot.com=

=mizasaki.blogspot.com=

=sekadarhiasan.blogspot.com=

♥Vip's Music♥


♥Click Click!♥
♥Live Traffic♥
10 skill Memujuk Paling Romantik..!!
Thursday, July 1, 2010, 5:47:00 PM
dh lame ida tak post pasal facts kn? so kali ni nk share ckit yg ida bace dr magazine, penting taw skill2 ni. utk yg tak reti memujok tu bule la bace ekh, senang nnt kalau gf/bf merajuk dah taw ape yg bule u guys buat. to my luvly SYG, bace k! :P

1. letakkan note 'I Love U' kt atas meja mkn ketika kamu dan c dia mkn bersama. mungkin ia hanya sekeping kertas, tp ia mampu membuat c dia tersenyum kembali kerana makna di sebalik kertas tu ckup membuatkan hatinya *berbunga2*
2. sent email pd c dia yg berisi sebuah puisi cinta! c dia pasti terharu apabila membace bait2 puisi tersebut krn tak sangka begitu besar cinta mu padanya.
3. kirim kan kad ucapan cinta pd c dia. hari2 lg baek, sbb lg romatis. c dia yg merajuk pst akn kembali sjuk melihat kamu yg tak pernah giveup. 
4. kirim kn bunga dgn note2 cinta. wee~~
5. senaraikn sbb2 kamu menyintai nya dan kemudian serah kn pada c dia. c dia pst sedar bhw walaupon kalian berselisih fhm, tp hakikat nya kalian saling memerlukan satu same laen.
6. luangkn mase khusus hny utk kamu berdua, dan pd saat inilah kamu meluahkn perasaan kamu pd nya. kata kn pd nya, kamu juga manusia biasa yg byk kekurangan dan maaf kn lah kesalahan yg dilakukan.
7. biar pon suara kamu sumbang, namun tak salah kamu menyanyikan lagu cinta utk nya. pst c dia terhibur dan terpujuk dgn gelagat kamu.
8. cubalah mengambil hati nya dgn memasak makanan kegemarannya. tentu slepas c dia merasa makanan tersebut, segala yg terbuku d hati nya akan hilang.
9. saat bertemu dgn nya, berikan senyuman yg palinngggg manis dan tatap mata nya sedalam2 nya. pst c dia cair melihat mu nnt.
10. last but not least, jika kamu dan c dia terpisah jauh. lakukan kunjungan kejutan. c dia pasti trharu melihat pengorbanan kamu yg dtg beribu2 batu semata2 utk memujok nya. [*paling ida ske*]

Labels:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...