♥VIP's Blog♥: Go Go PINK! <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7830240532275576651\x26blogName\x3d%E2%99%A5VIP\x27s+Blog%E2%99%A5\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://vipsprivateproperty.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://vipsprivateproperty.blogspot.com/\x26vt\x3d-1904170062632044397', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥Best View♥
Click to go HOME!

Vip's Private Property ♥♥♥
Come in the evening, come in the morning, Come when expected, come without warning; Thousands of welcomes you'll find here before you, And the oftener you come, the more I'll adore you.
-Irish Ryhme-


Lots of things go unquestioned. Lots of things unanswered. Some feelings are burried alive. Some are born dead. "THIS IS LIFE"


"HURT me with the TRUE, but NEVER EVER comfort me with a LIE"

The longer you stay Single, the longer you become a public temptation and a potential threat to other's relationships! =p


enjoy reading my blog guys! and do come again for the next post! n i promise u the better post next time u visit again! c(=


♥Vip's Visitors♥
staring at me! *blush*
♥The Princess♥
hye, im the owner of the blog. just call my nick VIP. ^_^ Writing blog is one of my fav inda free time, and also visiting some of the cool blogs! just for inspiring myself. so be aware if im walking on your blog, i stalk coz i care! ngeh ngeh ngeh..

♥Current Status♥
lalala~ hari2 blogging! ^_^

♥Vip's archives♥
January 2010 February 2010 March 2010 April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 December 2010 January 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 January 2012 February 2012 April 2012

♥Vip's follower♥


Graduation~♥
Working Life~♥
Insya'Allah 1 DAY~♥
♥Vip's links♥
made by Leelou made by Leelou made by Leelou
♥Vip Luv them!♥
=andthenameisyanie.blogspot.com=

=azyreiza.blogspot.com=

=bnsyg-stories.blogspot.com=

=cektipah.blogspot.com=

=jiwahatihijau.blogspot.com=

=khadijahkhamis.blogspot.com=

=meilao9789.blogspot.com=

=mizasaki.blogspot.com=

=sekadarhiasan.blogspot.com=

♥Vip's Music♥


♥Click Click!♥
♥Live Traffic♥
Go Go PINK!
Tuesday, October 19, 2010, 6:24:00 PM
salam! hye kawan2 blogger! Blow Kiss  wahh cik vip kembali lagi lar dengan post baru untuk hari ini. hehe, rajin plak kan die skag post blog? almaklumam la, tadi last class untuk cik vip untuk sepanjang pengajian sarjana muda beliau. sedih~ huhuhuhuhu. tapi tanak lar nanges dulu, tunggu da btul2 berpisah nanti, baru cik vip akan nanges sepenuh hati.. ngee~ Lips Are Sealed 
ok la, korang da pon bace kan title post ni? haa sempena bulan kesedaran cancer payudara or "Breast Cancer Awareness Month", cik vip pon nak gak crite sikit2 ape yang cik vip taw pasal bulan ni. tak susah nak carik maklumat psal breast cancer ni, ye lar kan da ade jalur lebar? hikhikhik Smile . ok lar, kat cni cik vip ade list kan beberapa soalan umum yang sering ditanya oleh wanita2 di luar sane mengenai breast cancer ni. Rolling Eyes 
*kat cni soalan jerk, jawapan nye cik vip da link kan dengan malaysia.answer.yahoo.com/*

1. How does breast cancer develop in women and what are the preventive measures for it?
2. What are the symptoms of breast cancer and what are the consequences?
3.  What kind of tests or examinations should be done for breast cancer?
4. Is it true that deodorants can cause breast cancer in women? 
5. Are there any Ayurvedic treatments for breast cancer? 
6. How exactly does breast feeding lower the risk of breast cancer? 
 I may have breast cancer, what questions should I ask my doctor? Nerd 

haa.. how was it? ok ta maklumat yang cik vip bagi ni? ckup ta menjawab soalan2 kawan2? hehehe, cik vip menyokong dengan sepenuh2 nya [chewahh~~] kempen ini, sebab masih ramai kaum hawa yang tak ambil kisah mengenai kanser yang memusnahkan 10.4% wanita di seluruh dunia dan ranking kelima kematian yang disebabkan kanser. semua orang terlibat, termasuk kaum adam sendiri kerana mungkin anda tak berisiko tinggi untuk mendapat kanser ini. tetapi, kakak, adik perempuan, isteri, ibu atau sesesiapa saje orang yang anda sayang berisiko tinggi untuk menghidapinya. so people! lets GO PINK this month! wee~  Flowers
 Heart Beat pinky me Heart Beat 

Labels:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...