♥VIP's Blog♥: Guys and Gift <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7830240532275576651\x26blogName\x3d%E2%99%A5VIP\x27s+Blog%E2%99%A5\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://vipsprivateproperty.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://vipsprivateproperty.blogspot.com/\x26vt\x3d-1904170062632044397', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥Best View♥
Click to go HOME!

Vip's Private Property ♥♥♥
Come in the evening, come in the morning, Come when expected, come without warning; Thousands of welcomes you'll find here before you, And the oftener you come, the more I'll adore you.
-Irish Ryhme-


Lots of things go unquestioned. Lots of things unanswered. Some feelings are burried alive. Some are born dead. "THIS IS LIFE"


"HURT me with the TRUE, but NEVER EVER comfort me with a LIE"

The longer you stay Single, the longer you become a public temptation and a potential threat to other's relationships! =p


enjoy reading my blog guys! and do come again for the next post! n i promise u the better post next time u visit again! c(=


♥Vip's Visitors♥
staring at me! *blush*
♥The Princess♥
hye, im the owner of the blog. just call my nick VIP. ^_^ Writing blog is one of my fav inda free time, and also visiting some of the cool blogs! just for inspiring myself. so be aware if im walking on your blog, i stalk coz i care! ngeh ngeh ngeh..

♥Current Status♥
lalala~ hari2 blogging! ^_^

♥Vip's archives♥
January 2010 February 2010 March 2010 April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 December 2010 January 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 January 2012 February 2012 April 2012

♥Vip's follower♥


Graduation~♥
Working Life~♥
Insya'Allah 1 DAY~♥
♥Vip's links♥
made by Leelou made by Leelou made by Leelou
♥Vip Luv them!♥
=andthenameisyanie.blogspot.com=

=azyreiza.blogspot.com=

=bnsyg-stories.blogspot.com=

=cektipah.blogspot.com=

=jiwahatihijau.blogspot.com=

=khadijahkhamis.blogspot.com=

=meilao9789.blogspot.com=

=mizasaki.blogspot.com=

=sekadarhiasan.blogspot.com=

♥Vip's Music♥


♥Click Click!♥
♥Live Traffic♥
Guys and Gift
Tuesday, February 14, 2012, 8:58:00 PM
hye, as-salam! selamat malam kwan2 semua. ape kabar? hari anda hari ni cuunn ta? hihihi. cliche intro. ok la, kite ta nak la merapu pnjang, just straight to the subject. =) kalau bab hadiah, gift, present dan yg swaktu dgn nya mst berkaitan sgt2 dgn org perempuan kan? well, org perempuan ni mmg suke bnd yg cumil2 lagi2 kalau org yg tersayang yg bagi. so kali ni, kite nk lari sikit dari stereotype tu ta nak la criter pasal hadiah perempuan je kan. kite nak menangkan side lelaki pulak, ta salah kan? lelaki pon suke dihargai dan dimanja. wiwiwiwi~ kite dh list kan BEST GIFT and WORST GIFT for a man. nak taw lagi? tekan button read more  =p

Hadiah Terbaik. ♥
1) Tiket perlawanan utk menyaksikan team fevret si dia.
Lelaki dgn bola mmg ta bule dipisah kan, or ta kisah la ape2 sport pon mesti ade 1 yg dia suke.
how sweet bile si dara yg bagi hadiah ni, bukan shj melompat2 keriangan si teruna ni bahkan dia akan merasa yg buah hati nya memberi perhatian penuh dgn setiap minat yg dia suke. =)

2) Hadiah yg berkaitan dgn hobi
lelaki pon ade hobi yg menarik dan kadang2 pelik2. huhu, so bile perempuan memberi hadiah macam ni. bermakna dia menggalakkan 100% si lelaki melakukan apa yg dia sukai. dan lebih manis lagi, kalau perempuan itu pon dh mula berjinak2 dgn hobi yg sama. =)

3) Buku yg terlaris di pasaran.
bila perempuan memberikan hadiah ni, bermakna dia memikirkan lelaki itu seorang yg cerdik dan matang. lelaki mesti nk kelihatan hebat je kan kt depan mata si dia? =)

4) Silver cufflink.
ok ini pilihan saya, hadiah ini sgt smart! nk tgk pic dia ada kt sblah ni. 
tapi hadiah agak priceless sikit la, sekali sekala utk yg tersayang ta pe kan? a classy item that she knows u'd never buy on ur own. well, ur a lucky man! =)

5) Sweater
simbol kehangatan dan style. perempuan sgt prihatin dgn gaya penampilan si lelaki. bukan bermakna lelaki tu tak cukup style, just meng'upgrade' kn kehenseman yg sedia ada. =)



Hadiah Terburuk. =(

1) Opera tiket.
haha, even kite pon ta suke tgk opera. dem boring!

2) Frame ade pic pemberinya sekali.
hurmm.. kadang2 lelaki buat ta pandang je bnd macam ni, so dont give it to them!
let them decide who should be frame! =p

3) Electronic Razor
boring and impersonal. =(

4) sepasang stokin!
perempuan tu ta de fashion sense! eyuuw~ dan lelaki itu mungkin org terakhir dalam senarai shopping nye!

5) Tools
tak semua lelaki suka kan hadiah ni . si perempuan suruh pasang siap benda kecik2 yg bercerai dan rumit. kalau tak buat nnti ada yg tarik muka. or maybe, si lelaki simpan je sampai berhabuk~ =(




hope anda puas hati dgn post kite kali ini, just opinion taw. ta sume yg kite cakap ni betul. so pada yg menyambut hari kekasih tu, maybe bule buat as a reference. pada yg ta menyambut mcm cik writer blog ni senyum saja la org dapat hadiah. =)

Labels: ,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...