♥VIP's Blog♥: jangan bace!! <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7830240532275576651\x26blogName\x3d%E2%99%A5VIP\x27s+Blog%E2%99%A5\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://vipsprivateproperty.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://vipsprivateproperty.blogspot.com/\x26vt\x3d-1904170062632044397', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥Best View♥
Click to go HOME!

Vip's Private Property ♥♥♥
Come in the evening, come in the morning, Come when expected, come without warning; Thousands of welcomes you'll find here before you, And the oftener you come, the more I'll adore you.
-Irish Ryhme-


Lots of things go unquestioned. Lots of things unanswered. Some feelings are burried alive. Some are born dead. "THIS IS LIFE"


"HURT me with the TRUE, but NEVER EVER comfort me with a LIE"

The longer you stay Single, the longer you become a public temptation and a potential threat to other's relationships! =p


enjoy reading my blog guys! and do come again for the next post! n i promise u the better post next time u visit again! c(=


♥Vip's Visitors♥
staring at me! *blush*
♥The Princess♥
hye, im the owner of the blog. just call my nick VIP. ^_^ Writing blog is one of my fav inda free time, and also visiting some of the cool blogs! just for inspiring myself. so be aware if im walking on your blog, i stalk coz i care! ngeh ngeh ngeh..

♥Current Status♥
lalala~ hari2 blogging! ^_^

♥Vip's archives♥
January 2010 February 2010 March 2010 April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 December 2010 January 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 January 2012 February 2012 April 2012

♥Vip's follower♥


Graduation~♥
Working Life~♥
Insya'Allah 1 DAY~♥
♥Vip's links♥
made by Leelou made by Leelou made by Leelou
♥Vip Luv them!♥
=andthenameisyanie.blogspot.com=

=azyreiza.blogspot.com=

=bnsyg-stories.blogspot.com=

=cektipah.blogspot.com=

=jiwahatihijau.blogspot.com=

=khadijahkhamis.blogspot.com=

=meilao9789.blogspot.com=

=mizasaki.blogspot.com=

=sekadarhiasan.blogspot.com=

♥Vip's Music♥


♥Click Click!♥
♥Live Traffic♥
jangan bace!!
Friday, September 3, 2010, 2:25:00 AM
hye guys! selamat pagi and selamat bersahur pd yg berpuasa untuk hari ini. hehe, post kali ni mengenai 5 benda yang cik writer akan buat bila die sedang bersedih, mara, kecewa dan sebagainya. maaf la, sejak dua menjak tiga menjak  ni, cik writer selalu post pasal crite sedih. nak wat cam ne, memang nga bersedih pon skang ni Tears. atas sebab apa, biar lah menjadi rahsie pada cik writer sendiri.ok proceed  wit the 5 things!

1. cry me a river
sudah semestinya bile cik writer nga sedih ini lah benda pertama yang cik writer akan buat. sangat suke wat benda ni [yeke?]. orang kate, menangis jangan simpan2, luah kan je. sebab makin disimpan makin sakit kt dalam tu. bile da sakit kt dalam tu, hah paham2 je la sendiri ok? cik writer bukan jenis yang cepat menangis [keras hati la konon2 nye], tapi bile da stat menangis alamat nye banjir la pusat komersial sec 7 nanti. haha!


2. sleeping beauty
the next step [chewah..!] cik writer akan  buat adalah tido! actually kalau ta sedih pon cik writer suke tido [kihkihkhih], tapi bile nga sedih lagi2 cik writer suke tido. even ta mengantok sekalipon, cik writer pakse gak mata ni supaya pejam and tido. haha! pelik tapi benar, sebab dengan tido kite akan lupe seketika masalah yang kite ade. so bile bangun nanti cik writer bole la berfikir secara rasional, dan carik jalan penyelesaian untuk masalah yang dihadapi [ok la tu kan...].


3. listen to the music
music adalah salah satu therapy yang amat berkesan bagi cik writer bile die sedang sedih atau marah. music melambangkan jiwa kita, so bile cik writer nga sedih cik writer akan cri lagu2 yang hepi or fun untuk menghiburkan hati yang sedang lara ni seperti lagu nasyid ke, lagu raye ke, lagu ramadhan ke dan sebagainya [alhamdulilah sejuk perut mak mengandungkan anak macam cik writer ni kan?].


4. photo album
ni pon cik writer suke buat bile nga sedih or merindui seseorang [ehem..ehem..]. cik writer suke tengok picture2 ta kire la di dalam album or kt dalam lappy, yang penting bile tengok picture2 ni cik writer akan tersenyum sorang2 and teringat kenangan di setiap picture yang ade tu. walau cik writer nga marah tahap ape sekali pon, tetapi bile teringat balik kenangan manis bersama si dia, sedikit demi sedikit rasa marah tu akan hilang. hurmm... >.<


5. no handphone please!
last but not lease [ade banyak lagi yang suke buat, tapi cukup lar 5 jer ok?], cik writer akan menjauhkan diri dari hp sejauh yang bule [hahaha!]. cik writer lebih suke bersendirian kalau time2 nga bad mood ni and ta nak diganggu. ye lar, jangan sekali kali simbah minyak di api yang marak kan? kalau da marah sangat2, cik writer akan off sume hp yang ade. da jdik satu tabiat buruk cik writer bile nga marah or sedih, dan tak dinafikan cik writer memang jenis yang suke pendam masalah sorang2. [no more sharing is caring]


Coffee Drinkerok la, enough for this post. da pukul brape da ni. time to get some rest.  last shoutout for the blogger yang still online, "TIDO TIDO LA JAP LAGI NAK SAHUR PLAK!" ahaks! selamat berpuase sume! daa~

Labels:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...