♥VIP's Blog♥: Hati kata... <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7830240532275576651\x26blogName\x3d%E2%99%A5VIP\x27s+Blog%E2%99%A5\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://vipsprivateproperty.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://vipsprivateproperty.blogspot.com/\x26vt\x3d-1904170062632044397', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
♥Best View♥
Click to go HOME!

Vip's Private Property ♥♥♥
Come in the evening, come in the morning, Come when expected, come without warning; Thousands of welcomes you'll find here before you, And the oftener you come, the more I'll adore you.
-Irish Ryhme-


Lots of things go unquestioned. Lots of things unanswered. Some feelings are burried alive. Some are born dead. "THIS IS LIFE"


"HURT me with the TRUE, but NEVER EVER comfort me with a LIE"

The longer you stay Single, the longer you become a public temptation and a potential threat to other's relationships! =p


enjoy reading my blog guys! and do come again for the next post! n i promise u the better post next time u visit again! c(=


♥Vip's Visitors♥
staring at me! *blush*
♥The Princess♥
hye, im the owner of the blog. just call my nick VIP. ^_^ Writing blog is one of my fav inda free time, and also visiting some of the cool blogs! just for inspiring myself. so be aware if im walking on your blog, i stalk coz i care! ngeh ngeh ngeh..

♥Current Status♥
lalala~ hari2 blogging! ^_^

♥Vip's archives♥
January 2010 February 2010 March 2010 April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 December 2010 January 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 January 2012 February 2012 April 2012

♥Vip's follower♥


Graduation~♥
Working Life~♥
Insya'Allah 1 DAY~♥
♥Vip's links♥
made by Leelou made by Leelou made by Leelou
♥Vip Luv them!♥
=andthenameisyanie.blogspot.com=

=azyreiza.blogspot.com=

=bnsyg-stories.blogspot.com=

=cektipah.blogspot.com=

=jiwahatihijau.blogspot.com=

=khadijahkhamis.blogspot.com=

=meilao9789.blogspot.com=

=mizasaki.blogspot.com=

=sekadarhiasan.blogspot.com=

♥Vip's Music♥


♥Click Click!♥
♥Live Traffic♥
Hati kata...
Thursday, January 12, 2012, 9:31:00 PM


Bila kita sayang orang tu
Kita tnggu dia brape lame pon tak pe
Tp bila dia tnggu kita???dia marah2
Hati kata "alarh, adatlah ada yang menunggu dan ditunggu"

Bila kita sayang orang tu
Kita tak tido pon tak pe layan dia yg tngah boring,
Tapi bila kita bosan ada dia layan kita?
Hati kate, "tak pe dia busy kot"

Bila kita sayang orang tu
kita gaduh dgn dia, kita diam je.
Tapi dia heboh satu dunia
hati kate, "tak pe dia tension tu"


Bila kita sayang orang tu
Kita call nak cakap dgn dia
Tapi dia bagi phone kt orang lain atau matikan
Hati kate, "tak pe layan je kawan dia kawan kita jgak"

Bila kita sayang orang tu
Kita bercerita dgn dia, cerita dgn tunggul lagi baik.
Tapi bila dia bercerita dgn kita,
Kita dengar sepatah sepatah. kita kena ingat kalau tak kita yang kena marah.
Hati kata, "tak pe sayang katakan..."

Bila kita sayang orang tu
Kita sanggup bagi dia rest bila dia letih,
Tp bila kita letih, dia suruh juga kita
layan dia bila dia bosan
Adil ker? Hati kata, "alarh bukan selalu pun.."

Bila kita sayang orang tu
Kita jadi cam orang giler dengar dia sakit,
Tp bila kita sakit,
Dia siap kuar dgn kawan2 dia meraikan hari kesakitan kita,
Hati kata, "alarh tak pe, tak kan dia nak berkepit ngan kita 24 jam.."

hati kata itu hati kata ini..
sume hanya untuk orang yang tersayang.
untung kan? :)

Labels:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...